Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore: este acuza că a omorât un constătean în vârstă de 46 de ani

arestat bun

Un bărbat de 50 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a omorât un consătean, în vârstă de 46 de ani.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi despre producerea unei agresiuni fizice asupra unui bărbat, de 46 de ani, din Bistriţa Bârgăului, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate”, a transmis, miercuri, IPJ Bistriţa-Năsăud, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că, în urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii de omor.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de miercuri, Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

În urma delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.