Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit înecat într-un canal de irigaţii, iar un altul este căutat pe braţul Vâlciu al Dunării

Agerpres
Dunarea

Un bărbat de 51 a fost găsit înecat într-un canal de irigaţii din oraşul Însurăţei, unde intrase să se răcorească, iar un altul este căutat pe braţul Vâlciu al Dunării, după ce a fost dat dispărut, potrivit informaţiilor furnizate, joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila.

ISU "Dunărea" Brăila a intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, precum şi cu o barcă, pentru a scoate din apă trupul bărbatului de 51 de ani, din localitatea Lacu Rezi, care aparţine de oraşul Însurăţei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Studiu ÎNGRIJORĂTOR - Peste 50% dintre tinerii români și-au pierdut încrederea și motivația în perioada stării de urgență

Cei care au sunat la 112 şi au anunţat incidentul au spus că bărbatul a intrat în apă să se răcorească.

Trupul acestuia a fost scos din apă fără semne vitale şi a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea stabilirii cauzei care a dus la decesul bărbatului.

ISU Brăila a mai anunţat că pe braţul Vâlciu al Dunării, la Km. 3, a fost semnalată, joi, dispariţia unei alte persoane, iar la faţa locului se intervine cu o barcă şi un echipaj SMURD.

"Se aşteaptă o echipă de scafandri de la ISU Bucureşti. Echipa de scafandri a ISU Brăila este detaşată pe litoral", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.