Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 53 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră, în timp ce încerca să își scoată ilegal nepotul de 9 ani din țară

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră din Borș, în timp ce încerca să își scoată nepotul - un copil de 9 ani - din țară cu paşaportul altui copil.

La P.T.F Borș s-a prezentat, marți seara, la ieşirea din ţară, un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager într-un autovehicul înmatriculat în România, alături de care călătorea un copil, potrivit mediafax.ro.

Citește și: E lege! Administrațiile locale pot monta echipamentele de supraveghere video fără costuri suplimentare pentru deținătorii stâlpilor

Bărbatul a prezentat pentru copil un pașaport românesc, însă polițiștii au observat că acesta nu este unul și același cu cel din fotografia documentului.

Apoi, s-a stabilit că cei doi sunt bunic şi nepot, cel din urmă fiind cetățean român, în vârstă de 9 ani.

Bunicul a declarat că minorul este în grija lui şi a obținut pașaportul de la o altă rudă care avea un fiu minor, recurgând la această metodă deoarece nu avea un document valabil pentru a călători cu minorul în afara ţării.

Călătoria celor doi a fost întreruptă și se fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat și fals privind identitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.