Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 68 de ani a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din Slatina. Poliţiştii fac cercetări în acest caz

Un bărbat de 68 de ani şi-a pierdut viaţa, miercuri, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Slatina. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs incidentul, conform news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat că poliţiştii Poliţiei Slatina au fost sesizaţi telefonic, miercuri după-amiază, de o femeie din Slatina, despre faptul că o persoană se află întinsă pe sol, pe Aleea Castanilor, din municipiul Slatina.

Acolo s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi echipaje de prim-ajutor.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe Aleea Castanilor, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde, ulterior, a decedat”, a transmis IPJ Olt.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.