Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 77 de ani din Sălaj a murit în urma unui accident rutier

observator.tv
Accident Dambovita

Un bărbat de 77 de ani a decedat luni, la spital, după ce, pieton fiind, a fost grav accidentat, duminică, de o maşină scăpată de sub control, în localitatea Peceiu, potrivit agerpres.ro.

Citeşte şi: Schimbări MAJORE pentru aplicația WhatsApp: 'Impunem o limită de cinci mesaje, la nivel global'

"Duminică, la ora 17.45, un tânăr de 21 de ani, din comuna Halmăşd, conducea autoturismul pe drumul judeţean 191 E, iar în localitatea Peceiu, pe o porţiune de drum în pantă, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile drum, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a acroşat un bărbat de 77 de ani, care se deplasa regulamentar, în calitate de pieton, pe partea stângă a drumului", se arată într-o informare de presă dată publicităţii luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar pietonului i-au fost recoltate probe de sânge, întrucât nu a putut fi testat.

"Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii, însă luni a decedat", se mai arată în documentul citat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, ulterior încadrarea juridică fiind schimbată în ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.