Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Alba a încercat să violeze o vânzătoare. Femeia a reuşit să scape şi a anunţat Poliţia, agresorul fiind arestat preventiv

news.ro
masina politie

Un bărbat din localitatea Câmpeni, judeţul Alba, este cercetat pentru tentativă de viol, după ce a intrat într-un magazin din localitatea sa natală şi a încercat să o violeze pe vânzătoare. Femeia a reuşit să scape şi a anunţat Poliţia, agresorul fiind arestat preventiv.

Incidentele au avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 12 ianuarie.
„Din cercetări a rezultat că, în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2024, bărbatul ar fi intrat într-un magazin din Câmpeni unde, prin violenţă, ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o angajată a magazinului. Femeia a reuşit să scape şi s-a deplasat la poliţie unde a depus plângere”, informează, duminică, oficialii Poliţiei Alba.
În aceeaşi zi, poliţiştii din Câmpeni l-au identificat pe agresor şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, din Câmpeni.
Sâmbătă, 13 ianuarie, el a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar ulterior a fost dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.