Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Arad a distrus șapte mașini și a sărit de la etajul unu cu o macetă în mână

lumea III nebunie haos

Un bărbat de 35 de ani, din Arad, a fost dus la Psihiatrie, după ce, marți dimineața, a distrus șapte mașini, aruncând cu gantere și pietre. La sosirea polițiștilor, acesta a sărit de la etajul unu, cu o macetă în mână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 4.30, în Arad. Polițiștii au fost sesizați prin numărul 112 că pe strada Banu Mărăcine un bărbat a aruncat de la etajul unu cu două gantere în parbrizul unei mașini.

Citește și: Iohannis, față în față cu Trump! Șeful statului participă la un dejun de lucru alături de mai mulţi lideri prezenţi la reuniunea NATO de la Londra

„La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus șapte autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie", se precizează într-un comunicat al IPJ Arad.

Potrivit autorităților, bărbatul de 35 de ani ar mai fi avut crize, însă nu figurează în evidențe cu boli psihice.

Deocamdată, trei persoane au depus plângeri, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale să îi identifice și pe ceilalți proprietari. Oamenii legii fac cercetări pentru distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.