Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Argeș a fost reţinut după ce a dat foc gospodăriei în care locuia

Un bărbat din localitatea argeşeană Hârseşti, suspectat că a incendiat gospodăria în care locuia, a fost reţinut, marţi, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4,00, poliţiştii şi pompierii au fost sesizaţi că un incendiu se manifesta la mai multe imobile ale unei gospodării din comuna Hârseşti, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Opt germani au supraviețuit după ce au primit din greșeală supradoză de vaccin anti-Covid: Serul se pare că le-a declanșat gripa

"După stingerea incendiului, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au constatat, după efectuarea cercetărilor, că incendiul ar fi fost provocat în mod intenţionat de către persoana care locuia în gospodăria în cauză, respectiv un bărbat de 56 de ani, pe fondul unui litigiu referitor la modul de împărţire al bunurilor", se precizează în comunicat.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.