Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Bascov a fost arestat preventiv după ce a amenințat cu moartea un polițist

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat din comuna Bascov a fost arestat preventiv, miercuri, după ce a ameninţat cu moartea un poliţist care îl încătuşase potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la o stare conflictuală intrafamilială (...). La locul indicat s-a deplasat un echipaj (...) care a găsit în curtea locuinţei indicate un bărbat de 29 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, care se manifesta agresiv şi despre care celelalte persoane, membri ai aceleiaşi familii, susţineau că anterior le-ar fi lovit", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv şi să-i ameninţe cu moartea pe membrii de familie, fiind somat de poliţişti să înceteze.

"Ca urmare a nerespectării somaţiilor, cel în cauză a fost încătuşat. În aceste împrejurări, bărbatul a adresat ameninţări cu moartea unuia dintre poliţişti. El a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj", precizează IPJ Argeş.

Suspectul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat la Judecătoria Piteşti, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.