Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat, din Botoșani, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de agresiune sexuală şi tentativă la viol

Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv, duminică, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoşani, sub acuzaţia de agresiune sexuală şi tentativă la viol, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul ar fi încercat să violeze o minoră, după ce iniţial ar fi agresat-o sexual. Potrivit surselor, bărbatul a agresat sexual minora în perioada decembrie 2019 - martie 2020, iar în vara anului trecut ar fi încercat, de două ori, să o violeze, după ce ar fi invitat-o la o stână de la marginea localităţii Stăuceni.

"Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 1450/P/2022. Respinge cererea formulată de către inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a controlului judiciar. În temeiul art. 226 alin. 1 si 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 202 alin. 1 si 3, alin. 4 lit. e Cod procedura penala şi art. 223 alin. 1 lit. a şi alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului I.V., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. (2) lit. b) şi c) Cod Penal şi tentativă la viol în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 32 rap. la 218 alin. (1) şi alin. (3) lit. b) şi c) din Codul penal, ambele cu aplic. art. 35 alin. 1 şi art. 38 alin.1 Cod Penal, pe o perioadă de 30 de zile, de la 01.05.2022, până la 30.05.2022, inclusiv", se arată în soluţia pe scurt a instanţei postată pe portal.just.ro.

Bărbatul a contestat măsura preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.