Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Brăila a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit o bătrână, în casa acesteia

houstonchronicle.com
extradare catuse

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a emis vineri mandat de arestare pe 30 de zile pe numele bărbatului care, joi noapte, a ameninţat cu cuţitul şi a tâlhărit o bătrână în propria casă, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan. O bătrână de 83 de ani din municipiul Brăila a fost ameninţată cu cuţitul şi tâlhărită în propria casă de un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a fost depistat de poliţişti şi reţinut, iniţial, pe bază de ordonanţă, conform Agerpres.

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat de arestare pe 30 de zile, el fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

"Bărbatul, având faţa acoperită cu o cagulă, ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unei femei, în vârstă de 83 de ani, din municipiul Brăila, pe care ar fi ameninţat-o cu un cuţit şi cu acte de violenţă şi i-ar fi sustras suma de 700 de lei. Cu ocazia efectuării percheziţiei corporale, asupra bărbatului de 30 de ani a fost găsită suma de 550 de lei, bani ce ar fi fost sustraşi de la bătrână", potrivit IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.