Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Brăila care nu a respectat măsura izolării voluntare a fost plasat în carantină

Emergency Public Health
carantina

Un bărbat din Brăila care nu a respectat marţi măsura izolării voluntare şi a părăsit domiciliul a fost depistat de poliţişti şi condus direct într-un centru de carantină, unde va rămâne 14 zile, potrivit informaţiilor furnizate de Prefectura Brăila potrivit Agerpres.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare 2/2020, potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Brăila au fost executate peste 800 de misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19, poliţiştii brăileni acţionând, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a peste 300 de persoane, în 429 de locaţii, şi au fost supuse controalelor 78 de societăţi comerciale pentru a se asigura suspendarea activităţii.

În urma activităţilor desfăşurate luni noapte, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în conformitate cu art. 5 din Ordonanţa Militară nr. 2, în valoare totală de 57.200 de lei.

În prezent, la nivelul judeţului Brăila se află în izolare voluntară la domiciliu 2.328 de persoane, alte 177 sunt în carantină instituţionalizată şi 197 de persoane au ieşit din autoizolare, la finalul perioadei de monitorizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.