Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bodyguardul lui Dumnezeu' a făcut tot posibilul să ajungă la pușcărie: era deja anchetat, iar apoi a mâncat și a băut bine fără să plătească

politie bun

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi comandat flori de 5.000 de lei și a mâncat și băut într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei fără să plătească. Acesta este acuzat de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. În speță ar fi vorba despre Mircea Ursu zis și ”bodyguardul lui Dumnezeu”, cel care era deja anchetat pentru că a schimbat bani falși la mai multe case de amanet.

Potrivit Poliției Capitalei, în 10 octombrie, polițiștii au fost sesizați de managerul unui restaurant din Sectorul 1 cu privire la faptul că, în aceeași zi, două persoane, un bărbat și o femeie, au mâncat și băut, după care au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei, informează Mediafax.

Mai precis, pe 10 Octombrie a mers cu soția la restaurantul Nanjing, din Sectorul 1, unde au băut Moet și Frizzante , iar pe 12 octombrie au mers la E3 Entourage unde au făcut la fel.

Soția nu a fost adusă la audieri pentru că este în spital să își pună silicoane

De asemenea, bărbatul a mers la o florărie din Piața Amzei, unde a comandat 300 de trandafiri și a plecat.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că bărbatul, la data comiterii faptei, se afla sub măsura controlului judiciar.

În urma extinderii cercetărilor a reieșit că în 20 septembrie, în timp ce bărbatul se afla la intersecția unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînțelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăietor-înțepător.

De asemenea, în 8 octombrie, bărbatul s-ar fi prezentat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia.

Miercuri, bărbatul a fost dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv.

Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.