Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din București a încercat să fugă cu mașina de polițiști, dar a provocat un accident: Fugarul, proiectat pe geamul mașinii în urma impactului

accident bucuresti

O urmărire s-a încheiat prost pentru un bărbat de 24 de ani, din București. El se afla la volanul unei mașini și, în timp ce încerca să fugă de polițiști, a provocat un accident. A fost proiectat pe geamul mașinii, a încercat din nou să fugă, dar a fost prins de polițiști.

Incidentul s-a produs în București. Un echipaj al Poliției Rutiere aflat în intersecția străzilor Barbu Văcărești și Fabrica de Glucoză a încercat să oprească o mașină care se deplasa către bulevardul Pipera, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Florin Cîțu își încalcă una dintre marile promisiuni ale mandatului: pune cruce depolitizării

Șoferul nu a oprit autoturismul și, în timpul urmăririi, pe strada Alexandru Șerbănescu a lovit altă mașină și un stâlp de beton.

În urma impactului, șoferul și pasagerii au fost proiectați în afara autovehiculului. Bărbatul de 24 de ani a reușit să se ridice și a plecat în fugă de la fața locului. Polițiștii au reușit să-l imobilizeze după o cursă de aproximativ 100 de metri.

Pasagerii au ajuns la spital, iar fugarul a fost dus la secția de Poliție.

Polițiștii au stabilit că persoana care bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ulterior, Judecătoria sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.