Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din București și-a măcelărit iubita și prietena ei: acum stă blocat în casă și amenință că se aruncă de la etajul 8

politie bun

O femeie a ajuns la spital după ce a fost atacată de concubinul ei cu un cuțit. Ulterior, agresorul s-a blocat în apartament și a amenințat că se aruncă de la etaj, informează Mediafax.

Agresiunea a avut loc duminică seara. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București -Secția 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuințe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuțit.

În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, care a fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebrațului.

Doi copii au fost martorii agresiunii

La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau și doi copii, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani și fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani. Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi copii, au părăsit apartamentul.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1, care au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor medicale. Femeia rănită a fost transportată la spital. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul s-a închis în interiorul apartamentului și amenință că se aruncă de la etaj.

La fața locului au fost solicitați negociatorii din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, la fața locului se află în sprijin pompieri și echipe medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri-DGPMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.