Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Bucureşti s-a înecat în mare, la Eforie Nord

plaja

Un bărbat în vârstă în 43 de ani s-a înecat luni, în mare, în Eforie Nord, el fiind scos din apă inconştient, iar cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, fără succes însă. Acesta este al doilea caz de înec de pe litoral din acest an. În urmă cu două săptămâni, un militar şi-a pierdut viaţa în apele mării în zona unei plaje din municipiul Constanţa, anunţă News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, în Eforie Nord, după ce un bărbat a fost scos inconştient din mare. Echipa de intervenţie a început manevrele de resuscitare deoarece victima se afla în stop-cardiorespirator.

După câteva zeci de minute cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul. Bărbatul avea 43 de ani şi era din Bucureşti.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Pe litoral, în ultimele zile marea a fost agitată şi au fost valuri, iar din acest motiv mai multe persoane care s-au aventurat în apă au fost în pericol de înec în mai multe staţiuni.

Acesta este cel de-al doilea caz de înec de pe litoral din acest sezon. În urmă cu aproximativ două săptămâni un militar din Argeş a intrat în mare, în zona unei plaje din municipiul Constanţa, şi nu a mai putut ieşi la mal. El a fost scos din apă de o altă persoană, dar cadrele medicale nu au reuşit să-l readucă la viaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.