Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Buzău, venit să lucreze la o stână din Vrancea, a murit

cotidianul
politia nu treceti

Un bărbat din Buzău, venit să lucreze la o stână din Vrancea, a murit

Un bărbat din Buzău, în vârstă de 49 de ani, care a venit să lucreze la o stână din Nănești, județul Vrancea, a fost găsit în imposibilitatea de a comunica. Dus la spital, bărbatul a murit în cursul zilei de vineri. Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Potrivit Poliției Vrancea, polițiștii din Nănești au fost sesizați de reprezentanții Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon Focșani” cu privire la faptul că joi, în jurul orei 10:00, o persoană necunoscută a fost transportată din localitatea Nănești, la Unitatea de Primiri Urgențe.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate în localitatea Nănești, s-a stabilit faptul că persoana preluată de echipajul SAJ este un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Buzău, care ar fi venit să lucreze ca cioban la o stână din comuna Nănești.

Miercuri, în intervalul orar 19.15-19.30, acesta s-ar fi aflat în zona Tișița, de unde s-ar fi îndreptat către localitatea Nănești.

În dimineața zilei de joi, 14 martie, bărbatul a fost transportat la spital cu ambulanța, întrucât persoana la care venise să lucreze a observat că acesta nu poate comunica, deși nu avea leziuni vizibile.

Din nefericire, vineri, bărbatul a decedat la spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vrânceni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.