Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Capitală a fost dus la spital după ce câinele său, speriat de petarde, l-a mușcat

portalsm.ro
petarda

Un bărbat din Capitală a ajuns la spital în a doua zi de Crăciun după ce câinele său, speriat de exploziile petardelor, l-a atacat și i-a provocat mai multe răni la picioare. Polițiștii locali au ajutat la capturarea animalului, care se află acum la un adăpost.

În a doua zi de Crăciun, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Locale București a contribuit la capturarea unui câine care îşi atacase propriul stăpân.

„Animalul tocmai fusese scos la plimbare când, din cauza exploziilor unor petarde, și-a schimbat atitudinea: a sfâșiat pantalonii stăpânului și i-a provocat acestuia mai multe răni la picioare. Din cauza mușcăturilor și a comportamentului agresiv al câinelui, proprietarul acestuia s-a speriat și a cerut imediat ajutor prin telefon.

Citește și: ALERTĂ INCENDIU uriaș lângă București: Autorităție au emis mesaj RO - ALERT și pentru capitală

La fața locului a sosit o ambulanță care nu a putut interveni - câinele era agitat și încerca, încă, să-și atace stăpânul”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Echipajul Poliției Locale a Municipiului București a intervenit, alături de membrii ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor), pentru capturarea animalului.

După ce patrupedul a fost prins, stăpânul a fost preluat şi transportat la spitalul Bagdasar Arseni pentru îngrijiri medicale. Câinele a fost dus la un centru ASPA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.