Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Capitală, suspectat că a incendiat două maşini în Sectorul 2, a fost reţinut

news.ro
masina politie

Un bărbat suspectat că a incendiat două maşini în Sectorul 2 al Capitalei a fost reţinut.

”La data de 27 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în  Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la data de 24 octombrie 2023, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată, în jurul orei 04.30, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 2, la două autoturisme, are loc un incendiu.

”Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au delimitat şi au asigurat zona, în dreptul imobilului în care ardeau cele două maşini. De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de pompieri, care au acţionat pentru limitarea pagubelor şi stingerea încendiului, nefiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare, ori de prim-ajutor”, a mai transmis sursa citată.

În urma evenimentului, nu au fost înregistrate victime, incendiul limitându-se la cele două autoturisme, prejudiciul estimat fiind de 80.000 de lei.

”Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că cele două maşini ar fi fost incendiate în mod deliberat, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională”, au precizat poliţiştii.

Aceştia au făcut, vineri, o percheziţie pentru a aduna probe în dosar.

”De asemenea, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.