Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Curtea de Argeș, reținut pentru braconaj: Descoperirea făcută de polițiști în mașina suspectului

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Un bărbat de 44 de ani din municipiul Curtea de Argeş, în autoturismul căruia poliţiştii au găsit o armă de vânătoare şi urme de sânge, a fost reţinut pentru braconaj, potrivit Agerpres.

"În cursul serii trecute (joi seara n.r.), poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, aflaţi în serviciu de patrulare, au depistat, pe raza aceleiaşi comune, un bărbat (...) care avea în autoturism o armă de vânătoare şi urme de culoare brun-roşcat, cu aspect de sânge. (...) Din verificări s-a stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat, în ziua precedentă, respectiv 6 mai, pe raza comunei Goleşti din judeţul Vâlcea, unde ar fi braconat un mistreţ", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

Conform sursei citate, în acest caz s-a dispus indisponibilizarea autoturismului, a armei folosite la săvârşirea infracţiunii de braconaj, precum şi a cărnii rezultate din vânat.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi braconaj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.