Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Focșania fost reținut după ce ar fi speriat trecătorii cu un pistol și un câine de luptă

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 30 de ani cu un câine de luptă fără botniţă a fost ridicat de poliţiştii din Focşani după un scandal de proporţii, trecătorii fiind cei care au sunat la 112 pentru că bărbatul avea asupra sa şi un pistol, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, în noaptea de miercuri spre joi, un apel la 112 anunţa că pe principalul bulevard din oraşul Focşani se află o persoană care ar avea asupra sa un pistol.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, unde au depistat un tânăr care era însoţit de un câine de luptă, fără botniţă.

CITEȘTE ȘI: Sănătatea pornește de la somn – Cum te afectează ora la care te culci

Tânărul a fost somat verbal să pună botniţa animalului şi să se conformeze solicitărilor poliţiştilor. Întrucât acesta nu s-a supus somaţiei, poliţiştii sprijiniţi de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea l-au încătuşat, ducându-l la sediul Poliţiei Municipiului Focşani.

Bărbatul de 30 de ani a fost testat şi pentru consumul de alcool, rezultatul indicând 2,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea asupra acestuia a fost găsită o armă neletală de tip airsoft, fără muniţie, şi care se nu se supune autorizării.

Bărbatul fost internat la o unitate spitalicească de pe raza municipiului Focşani, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.