Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Galați a fost prins de două ori conducând fără permis de conducere

permis

Un bărbat în vârstă de 42 ani, din Galaţi, a fost depistat de jandarmi în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a mai fost surprins de jandarmi conducând fără permis, în urmă cu şase luni.

Potrivit Jandarmeriei Galaţi, în jurul orei 11:30, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie a observat un autoturism care a ieşit de pe un drum lăturalnic şi a intrat pe DN2B. Întrucât zona este cunoscută pentru desele furturi de materiale feroase şi neferoase de pe platforma siderurgică, jandarmii au interceptat şi oprit autovehiculul, potrivit news.ro.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

În urma legitimării, oamenii legii au observat că pe numele conducătorului auto nu figurează ca fiind emis un permis de conducere, iar din verificări a rezultat că acesta figurează ca fiind depistat tot de către jandarmi, în urmă cu şase luni, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a precizat jandarmilor că a luat maşina soţiei pentru a se deplasa la un magazin aflat în municipiul Galaţi, iar când a observat maşina Jandarmeriei s-a pierdut cu firea şi a accelerat brusc.

Jandarmii l-au dus la sediul poliţiei unde au solicitat prezenţa unui echipaj de poliţie rutieră pentru a fi testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere." Cercetările sunt continuate de către poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.