Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Galați s-a drogat și a făcut scandal într-un centru de carantină

www.telegraph.co.uk
traficant droguri

Un bărbat din Galați, recent întors din Anglia, a introdus droguri într-un centru de carantină din oraș. El a fost reclamat de vecinii din centrul de carantină deoarece făcea scandal și se comporta ciudat, iar jandarmii au găsit în camera lui mai multe droguri de risc.

Incidentul s-a produs miercuri seara, într-o clădire transformată în centru de carantină pentru persoanele venite din străinătate, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Bărbatul se comporta ciudat și i-a speriat pe cei aflați în centru, iar aceștia s-au adresat unei patrule de jandarmi. În cameră, jandarmii au găsit o pungă cu o substanță verde care ar fi fost cumpărată de la Londra, așa cum a susținut persoana care se manifesta violent și incoerent.

„Miercuri, 8 aprilie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică în zona unui centru de carantină din municipiul Galați a fost sesizat de către administratorul unității de cazare că într-o cameră se află un bărbat care delirează și se manifestă violent și zgomotos, informațiile fiind obținute de la colegii acestuia de cameră. În momentul în care au intrat în interiorul camerei, jandarmii au observat că bărbatul se afla într-o stare confuză, cu un comportament delirant. Întrebat despre cele petrecute, colegii acestuia au spus că s-au speriat de comportamentul lui, un astfel de episod petrecându-se și în data de 7 aprilie, motiv pentru care au luat legătura cu administratorul unității de cazare. În urma efectuării percheziției corporale și controlul bagajelor, jandarmii au găsit mai multe foițe pentru confecționarea țigărilor și o punguliță cu o substanță vegetală de culoare verde, pe care bărbatul a declarat că a cumpărat-o din Londra, înainte de a se întoarce în România”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Citește și: Comisia Europeană știe când se termină criza: Propune INTERZICEREA deplasărilor neesenţiale către UE până la 15 mai

Bărbatul a refuzat transportul la spital, dar a fost mutat la alt centru de carantină. De asemenea, el va avea de oferit explicații polițiștilor și procurorilor după ce jandarmii au deschis cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de „deținere de droguri de risc, pentru consum propriu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.