Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Gorj a fost reţinut de polițiști, după ce şi-a ameninţat soţia

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat de 60 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a ameninţat soţia, împotriva lui fiind emis şi un ordin de protecţie, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112 de soţia bărbatului, în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă de soţul său, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 60 de ani, din comuna Bolboşi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, femeia ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu soţul său, pe fondul căreia acesta ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, provocându-i o stare de temere", se arată în comunicat.

Poliţiştii au emis faţă de bărbat un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile, perioadă în care i s-a interzis acestuia să se apropie de victimă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.