Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Hunedoara a fost trimis în judecată, după ce şi-a înjunghiat tatăl. Victima a avut nevoie de o lună de îngrijiri medicale

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Un bărbat din Hunedoara a fost trimis în judecată de procurori, după ce şi-a înjunghiat tatăl, evenimentul având loc la începutul acestui an. Victima a avut nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale, conform news.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a anunţat, miercuri, că procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.

"La data de 09.01.2022, în jurul orelor 21:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice al persoanei vătămate B.G., în locuinţa comună, între persoana vătămată şi inculpatul P.G.C.-fiul său a avut loc un conflict, în timpul căruia inculpatul a lovit persoana vătămată cu un cuţit in zona abdomenului, provocându-i plăgi multiple”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au precizat că rănile suferite au pus în pericol viaţa victimei, iar aceasta a avut nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Hunedoara pentru soluţionare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.