Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Hunedoara a violat o fată timp de patru ani: Parchetul a decis arestarea sa pentru 30 de zile

Observator
fetita copil abuzat

O fetiţă de 14 ani a fost violată în mai multe rânduri de un bărbat din judeţul Hunedoara, abuzurile sexuale începând de când victima avea doar 10 ani, agresorul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat vineri Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, informează Agerpres.

Din cercetări a rezultat că fetiţa a fost agresată sexual în lunile septembrie 2016 şi septembrie 2019, iar mai apoi în februarie 2011. Faptele au avut loc prin constrângerea fetiţei, care a fost agresată fizic sau s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra, afirmă procurorii.

"Din cercetările efectuate în cauză rezultă că inculpatul DIP, în cursul lunilor septembrie 2016 şi septembrie 2019, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată VAE, în prezent în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteia, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar şi prin punerea şi profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa (infracţiunile de viol în formă consumată), iar în data de 24.02.2011 a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracţiunea de viol în forma tentativei)", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar vineri procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat instanţei Judecătoriei Deva arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile, cererea fiind admisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.