Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din județul Olt a ajuns la spital, după ce a fost agresat de trei persoane: unul dintre agresori este un minor de 15 ani

politie bun

Un bărbat din judeţul Olt a ajuns la spital, după ce a fost agresat de trei persoane, printre care şi un minor de 15 ani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, luni, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, la sfârşitul săptămânii trecute, de către un bărbat care a fost agresat în timp ce se afla în comuna Brebeni, conform News.ro.

“La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coteana, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, pe fondul unor discuţii contradictorii, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Brebeni, ar fi fost agresat fizic de către trei persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 35 de ani, o femeie în vârstă de 35 de ani şi un minor în vârstă de 15 ani, toţi din municipiul Slatina”, a transmis IPJ Olt.

În urma evenimentului, bărbatul de 47 de ani a auvt nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.