Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Oradea, care încerca să vândă o tânără de 23 de ani, a fost prins în flagrant

112 politia politie

Un bărbat din Salonta, județul Bihor, a încercat să vândă unui proxenet cu suma de 400 de euro o tânără de 23 de ani. Acesta a fost prins în flagrant de polițiști și a fost arestat.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor, transmis vineri, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: BÂLBELE continuă: Raed Arafat și Alexandru Rafila SE CONTRAZIC privind protecția oferită de măști împotriva coronavirusului

„În localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant delict un bărbat de 41 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani, din Sanislău, în scopul practicării prostituției”, se arată în comunicat.

Bărbatul, cercetat pentru trafic de persoane, a fost reținut de procurori și apoi arestat preventiv pentru 15 zile, în baza unei decizii a magistraților de la Tribunalul Bihor.

Citește și: Directorul general al OMS, amenințat cu moartea în plină pandemie! Tensiunile cu Taiwan escaladează

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul din Salonta este la prima abatere de acest gen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.