Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Ploiești a fost reţinut după ce a încercat să fure bani din seiful unei benzinării

catuse politie

Un bărbat din Ploieşti a fost reţinut de poliţişti după ce a încercat să fure bani din seiful unei benzinării, suspectul urmând să fie prezentat sâmbătă în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive, potrivit agerpres.ro.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, poliţiştii de la Secţia 2 din Ploieşti au fost sesizaţi de către un angajat al unei staţii de alimentare cu carburant, vineri seară, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să umble la seiful amplasat într-un birou, cu intenţia de a sustrage bani.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat făptuitorul, în persoana unui bărbat, în vârstă de 33 ani, domiciliat în municipiul Ploieşti. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi intrat în unitatea respectivă, iar pe holul care duce către grupul sanitar a observat că un birou avea uşa deschisă, moment în care ar fi pătruns în interior şi ar fi încercat să sustragă bani dintr-un seif", se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul nu a reuşit să sustragă banii, fiind surprins de către un angajat al societăţii.

Suspectul cercetat pentru tentativă de furt calificat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.