Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Satu Mare care şi-a prins mâna într-un utilaj agricol, transportat la spital cu elicopterul SMURD

Facebook
elicopter smurd

Un bărbat rănit la o mână, pe care şi-a prins-o într-un utilaj agricol, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare cu elicopterul SMURD de la Jibou, pentru reducerea timpului de intervenţie, potrivit Agerpres.

Potrivit unei informări de presă dată publicităţii luni de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş", pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de producerea unui accident, în urma căruia un bărbat a rămas cu mâna prinsă într-un utilaj agricol, incidentul având loc pe un teren agricol situat între localităţile Livada şi Adrian.

Citește și: Vești pentru toți elevi din România! Când s-ar putea redeschide școlile

"La faţa locului s-au deplasat pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, respectiv o ambulanţă SMURD din cadrul Punctului de Lucru Turţ. Pentru reducerea timpului de intervenţie, s-a solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Jibou", se arată în informarea de presă menţionată.

Potrivit sursei citate, forţele ajunse la faţa locului au procedat la descarcerarea victimei, care era conştientă şi cooperantă, şi au predat-o echipajului elicopterului SMURD, aceasta fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale specifice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.