Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Timiș, care a provocat un accident cu victimă și a fugit de la locul accidentului, a fost arestat preventiv

politie bun

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism, deşi avea carnetul suspendat, a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru că a părăsit locului accidentului pe care l-a provocat în Timişoara şi în urma căruia o femeie de 45 de ani a fost grav rănită.

După producerea accidentului, bărbatul a încercat să părăsească şi ţara, pe la Cenad, deşi avea interdicţie în acest sens, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Bărbatul a condus un autoturism pe o stradă din Timişoara către localitatea Urseni, iar la o intersecţie a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 45 de ani, care circula din partea dreaptă. În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită grav şi transportată la spital. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a părăsit locul faptei. În urma verificărilor efectuate, acesta a fost depistat la Punctul de Frontieră Cenad, intenţionând să părăsească ţara. Totodată, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani avea dreptul de a conduce suspendat, afirmă poliţiştii, conform Agerpres.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea

poliţiei sau a procurorului, modificarea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care are dreptul de a conduce suspendat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.