Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Timişoara a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a fost scos în stare de inconştienţă din Canalul Bega, unde intrase să înoate

dragosasaftei.ro
SMURD IGSU DSU

Un bărbat care a intrat în Canalul Bega din zona Parcului Copiilor din Timişoara, vineri seara, să înoate şi care a fost observat de un cetăţean de pe mal că a dispărut în apă a fost scos şi predat în stare de inconştienţă echipajului SMURD sosit la faţa locului, care a început manevrele de resuscitare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în jurul orei 21,30 a fost primit un apel pe numărul unic de urgenţă 112 prin care un cetăţean a anunţat că a observat un bărbat care a intrat să înoate în Canalul Bega, dar după câţiva metri a dispărut sub apă, scrie Agerpres.ro.

Imediat au fost alertate cele şapte subunităţi de intervenţie din judeţ, care au trimis la faţa locului câte o barcă pneumatică cu echipajul aferent. De asemenea, la faţa locului au mai fost alocate două baloane de iluminat, două sonare de căutare în mediu acvatic, o autosanitară SMURD şi un echipaj moto SMURD. La intervenţie au ajuns şi doi scafandri din cadrul inspectoratului, care au început căutările.

Manevrele de resuscitare a victimei au început la faţa locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.