Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Tulcea a fost ameninţat cu un cuţit, din cauza unui loc de parcare

bzb.ro
parcare brasov

Un bărbat a fost ameninţat cu un cuţit, din cauza unui loc de parcare, iar jandarmii au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, se arată într-un comunicat de presă remis luni de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Tulcea.

Agresiunea a avut loc în noaptea de duminică spre luni şi a fost sesizată la numărul unic de urgenţă 112 de soţia victimei, potrivit agerpres.ro.

Aceasta a reclamat că, în timp ce se afla împreună cu soţul pe o bancă din apropierea imobilului unde locuiesc, a observat un bărbat care, a parcat autoturismul în apropierea lor, s-a îndreptat către ei, a scos un cuţit şi a început să-l ameninţe pe soţul acesteia.

"Jandarmii au identificat la faţa locului apelanta, iar în urma verificărilor, l-au găsit şi pe soţul acesteia într-un un parc din apropiere. El a declarat că a fugit de teamă, agresorul urmărindu-l cu un cuţit în mână. Bărbatul a menţionat faptul că, în jurul orei 17,30, a mai avut un conflict cu persoana în cauză, motivul fiind un loc de parcare", se arată în comunicatul IJJ.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe agresor şi au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.