Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Turda a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Un bărbat din Turda a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc, după ce în urma unei percheziţii întreprinse la locuinţa acestuia au fost ridicate 139,15 grame de 3-CMC şi 20,8 grame de 4-CMC, informează, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

"La data de 4 octombrie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Turda, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Astfel, în urma percheziţiei au descoperite şi ridicate 139,15 grame de 3-CMC şi 20,8 grame de 4-CMC (ambele din categoria drogurilor de mare risc). Având în vedere că persoana bănuită s-ar fi sustras de la urmărirea penală, la data de 6 octombrie 2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare", precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Cluj.

În aceeaşi zi, persoana în cauză a fost depistată, instanţa dispunând arestarea sa preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de Biroul Tehnic şi Criminalistică din cadrul DIICOT.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Turda - Biroul Criminalistic, precum şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.