Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat este acuzat de tentivă de omor calificat și distrugere, după ce a incendiat două locuințe pentru a-și ucide iubita

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 47 de ani, din Mureșenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, este acuzat de tentativă de omor calificat și distrugere după ce, în timpul nopții de duminică spre luni, ar fi încercat să își ucidă iubita dând foc casei acesteia, precum și casei tatălui femeii, scrie Mediafax.

Două incendii au avut loc în timpul nopții de duminică spre luni, la două locuințe din localitatea Mureșenii Bârgăului. Primul incendiu a izbucnit după miezul nopții, iar la scurt timp după intervenție, pompierii au fost redirecționați spre un al doilea imobil care a fost și el cuprins de flăcări.

Cercetările la fața locului au stabilit că ambele incendii au fost provocate intenționat de un bărbat care încerca să își omoare concubina și pe familia acesteia.

“În acest caz cercetările sunt efectuate de polițiștii bistrițeni sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. În caz se efectuează cercetări pentru tentativă de omor calificat și distrugere”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița Năsăud, Crina Sîrb.

Citește și: Angajații fabricii Electrolux au început a cincea săptămână de grevă

Bărbatul care a vrut să incendieze cele două locuințe și să o omoare pe concubină și pe familia femeii a fost găsit băut de polițiști, iar luni dimineața este audiat la sediul Inspectoratului de Poliție Bistrița Năsăud.

Fosta iubită a bărbatului a suferit arsuri pe 35% din suprafața corpului, a fost intubată și transferată la Spitalul de Urgență Bistrița-Năsăud, iar în funcție de evoluția stării de sănătate medicii vor decide dacă este nevoie de transfer la o clinică specializată.

De asemenea, tatăl femeii s-a intoxicat cu fum, dat starea lui este stabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.