Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat este cercetat de polițiști, după ce l-ar fi lovit cu un topor pe un consătean care a decedat din cauza rănilor suferite

jurnal.md
topor

Un bărbat în vârstă de 61 ani, din comuna nemţeană Piatra Şoimului, este cercetat de poliţişti după ce l-ar fi lovit cu un topor pe un consătean în vârstă de 63 ani, iar acesta a decedat din cauza rănilor suferite, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, a declarat că fapta s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în curtea gospodăriei suspectului.

Citește și: Spitalul GROAZEI - Imagini deplorabile din Secția de psihiatrie a Spitalului Județean din Constanța - FOTO

''Din verificările preliminarii efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce doi bărbaţi de 48, respectiv 63 de ani, ambii din Piatra Şoimului, ar fi pătruns în curtea locuinţei bărbatului de 61 de ani, în urma unui conflict, cel din urmă l-ar fi lovit cu un topor în zona corpului pe cel de 63 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj medical care a constatat decesul victimei. Persoana bănuită de comiterea faptei, cât şi bărbatul de 48 de ani se află în custodia poliţiştilor'', a spus Georgiana Moşu. 

Cercetările sunt în desfăşurare şi se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.