Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat este pus sub control judiciar pentru proxenetism şi camătă

facebook.com
politia

Un bărbat de 66 de ani, din municipiul Giurgiu, este cercetat sub control judiciar, după ce a împrumutat sume de bani cu dobândă mai multor persoane şi, totodată, a înlesnit practicarea prostituţiei de către o femeie, procurându-i în mod regulat clienţi, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Giurgiu, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 66 de ani, din municipiul Giurgiu. În urma probatoriul administrat, a rezultat faptul că acesta a împrumutat sume de bani cuprinse între o mie şi 40.000 de euro mai multor persoane, în mod repetat, cu dobândă şi, de asemenea, a înlesnit practicarea prostituţiei de către o femeie căreia i-a pus la dispoziţie unul dintre apartamentele pe care le avea în proprietate şi i-a procurat în mod regulat client", se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Giurgiu.

Citește și: CUTREMUR în România. Ce magnitudine au înregistrat specialiștii

În baza materialului probator şi a propunerii efectuate, Judecătoria Giurgiu a emis trei mandate de percheziţie domiciliară prin care a autorizat efectuarea unor percheziţii la imobilele ce se află în proprietatea bărbatului. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de camăta şi proxenetism, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Giurgiu, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile, ocazie cu care faţă de aceasta a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. 

Pentru documentarea activităţii infracţionale a bărbatului, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au beneficiat de suportul tehnic de specialitate al structurilor de operaţiuni speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.