Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat fără locuinţă s-a ales cu dosar penal: Le-a spus medicilor că s-a întors din Anglia, pentru a fi introdus în carantină

justitie procurori

Un bărbat fără locuinţă din Târgovişte s-a ales cu dosar penal pentru că minţit medicii că s-ar fi întors din Anglia. Bărbatul ar fi recurs la acest gest pentru că dorea să fie plasat în carantină.

"În data de 27.05.2020 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de fals în declarații, prev. de art. 326 Cod penal, constatându-se că în ziua de 11.05.2020 o persoană de sex masculin s-a prezentat la U.P.U. Târgoviște pentru consult medical, ocazie cu care le-a declarat cadrelor medicale că s-a întors din Anglia în data de 02.05.2020. În lipsa unei locuințe, persoana în cauză a urmărit prin declararea necorespunzătoare adevărului, în sensul că a revenit în țară din zona roșie, să fie introdusă în carantină instituționalizată. În urma celor declarate, cadrele medicale au acționat conform protocolului DSP, impunându-se carantina de 14 zile", se arată într-un comunicat al PJ Târgovişte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.