Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat și-a amenințat fosta concubină și pe mama acesteia că le dă foc

facebook.com
politia

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Răchitova, a fost reţinut miercuri de poliţiştii hunedoreni după ce s-a dus la domiciliul fostei concubine cu o sticlă de benzină şi i-a spus că-i va da foc, fără să ţină cont că împotriva sa exista un ordin de protecţie emis de Judecătoria Haţeg, informează Agerpres.

Citește și: Un șofer de microbuz care îi transporta pe elevi a fost prins băut la volan: polițiștii i-au făcut dosar penal

Bărbatul a fost reclamat de fosta sa concubină, o tânără de 24 de ani, din comuna Răchitova. Ea a solicitat sprijinul poliţiştilor după ce bărbatul a venit la domiciliul său şi a ameninţat-o cu incendierea, atât pe ea, cât şi pe mama sa.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Răchitova, care se afla în stare de ebrietate, a venit la domiciliul fostei sale concubine având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină şi a ameninţat-o cu incendierea atât pe tânără, cât şi pe mama acesteia", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au mai stabilit că, anterior, Judecătoria Haţeg a emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, pentru o perioadă de şase luni, până în luna august.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de încălcare a ordinului de protecţie şi ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.