Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, săltat de Poliție și dus la audieri: A fost văzut sărutând o fetiță

politie bun

Un bărbat în vârstă de 77 de ani din judeţul Prahova a fost ridicat de Poliţie, miercuri, şi dus la audieri după ce a fost văzut sărutând o fetiţă, pe o stradă din Ploieşti. Pe numele bătrânului a fost deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală.

Poliţiştii au început verificările în acest caz după ce o persoană care se afla în centrul oraşului Ploieşti a văzut, pe o alee pietonală, în zona teatrului din municipiu, cum un bătrân sărută un copil. Intrigat, cetăţeanul a sunat la 112. În urma apelului primit în jurul orei 17:30, poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au declanşat cercetări, conform News.ro.

”În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei fiind vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Bucov, ulterior fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audiere. Totodată, în urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate a fost identificată şi depistată persoana agresată, fiind vorba de o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Ploieşti. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Inspectoratul de Poliţie Prahova.

În urma sesizării, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.