Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat înarmat cu cuţite care a alergat doi copii în Parcul Tineretului a fost prins de poliţiştii locali

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Un bărbat înarmat cu cuţite care a alergat doi copii în Parcul Tineretului a fost prins de către poliţiştii locali, a informat, miercuri, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, potrivit Agerpres.

"Doi copii au fost alergaţi de către un bărbat înarmat cu cuţite. Cazul s-a petrecut ieri, în Parcul Tineretului din Capitală. Nu s-a ajuns la o tragedie datorită intervenţiei unei patrule din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti", a scris, pe Facebook, PLMB.

Citește și: Trafic rutier intens în zona Bușteni; Se circulă cu 20 - 30 de kilometri pe oră

Cei doi copii, de 10 şi 13 ani, au cerut sprijinul unui echipaj al Poliţiei Locale, aflat în misiune de patrulare în Parcul Tineretului. Ei le-au povestit agenţilor locali că un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuţite asupra lui. Copiii l-au indicat pe agresor, care a fost prins şi imobilizat de agenţii locali. 

"În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului - care prezenta şi halenă alcoolică - au fost găsite două cuţite cu lama de aproximativ 10 cm. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numeşte S. P, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, iar după identificare cel în cauză a fost predat pe bază de proces-verbal lucrătorilor Poliţiei Capitalei, pentru continuarea cercetărilor", a precizat Poliţia Locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.