Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat plecat la cules de ciuperci s-a rătăcit într-o pădure din apropierea frontierei cu Ucraina

ciuperci

Echipaje de poliţişti de frontieră, poliţişti, pompieri şi jandarmi au căutat, duminică seară, un bărbat de 50 ani, care a plecat la cules de ciuperci, într-o zonă împădurită din apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Hilişeu Horia, şi nu s-a mai întors, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Minodora Răcnea, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul se afla la cules de ciuperci alături de mai mulţi membri ai familiei, care au alertat autorităţile după ce acesta nu a mai răspuns apelurilor venite din partea rudelor.

Citește și: Restricţii de circulaţie pe segmentul de drum judeţean Enisala-Sălcioara

"Persoana obişnuia să meargă la cules de ciuperci, împreună cu mai mulţi membri ai familiei. Duminică, 27 octombrie, bărbatul, împreună cu alţi câţiva membri de familie, s-a deplasat în pădurea Hilişeu Horia pentru a culege ciuperci. La un moment dat, cetăţeanul s-a depărtat de grupul de culegători, nu a mai răspuns la strigătele lor, iar aceştia s-au panicat şi au semnalat dispariţia la numărul de urgenţă 112", a afirmat Răcnea. 

Fiind în zona de frontieră, dispeceratul ISU a solicitat sprijinul poliţiştilor de frontieră, alături de poliţişti şi voluntari. Imediat, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi s-au deplasat în zona indicată, unde au reuşit în mai puţin de o oră de la semnalare identificarea cetăţeanului şi predarea acestuia către echipajul SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.