Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat şi-a înjunghiat iubita într-o piaţă: Femeia se zbate între viaţă şi moarte

www.sokant.ro
politia nu treceti

O femeie din Capitală a fost înjunghiată luni, chiar de iubitul său. Cei doi lucrează în piaţa, iar după o ceartă lucrurile au degenerat şi bărbatul a scos un cuţit şi a atacat-o pe femeie. Victima a fost dusă la spital. Atacul sângeros a avut loc luni după-amiază, în zona cartierului Berceni, din sectorul 4 al Capitalei. Cei doi concubini lucrează într-o piaţă şi la un moment dat au început să se certe. Lucrurile au degenerat însă, iar bărbatul, într-un acces de furie, a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în zona toracelui.

Potrivit România TV, bărbatul a fost imediat prins de poliţie, dar la faţa locului a fost chemai şi un echipaj de ambulanţă, care i-a acordat femeii primul ajutor. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni. Ea nu are răni care să-i pună viaţa în pericol. Atacatorul a fost dus la Secţia 16 de Poliţie, pentru audieri.

Se pare ca barbatul a obligat-o sa ascunda in masina ei niste tigari de contrabanda pe care incerca sa le vanda. Insa cand femeia a refuzat sa-i mai fie complice, barbatul s-a infuria

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.