Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat și-a ucis concubina cu care trăia de 10 ani

reperio.news
politist-politia-romana

Un bărbat în vârstă de 64 de ani și-a ucis concubina în vârstă de 51 de ani, din Bacău, după un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool.

Polițiștii au fost sesizați luni prin apel la 112 despre faptul că o femeie, de 51 de ani, din Bacău este decedată în locuință, conform mediafax.

Echipa Serviciului de Investigații Criminale a stabilit din primele cercetări faptul că un bărbat, de 64 de ani, din Bacău ar fi avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool în exces, cu o femeie, de 51 de ani, cu care avea o relație de concubinaj de aproximativ 10 ani.

„Astfel, în seara de 22 octombrie a.c., cei doi au consumat alcool în exces și au provocat scandal în locuința comună, moment în care bărbatul ar fi agresat-o cu un obiect contondent, provocându-i decesul. În după-amiaza de 23 octombrie a.c., bărbatul i-a relatat cele întâmplate unei vecine, care a apelat SNUAU 112”, transmite marți Poliția Bacău.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău pentru infracțiunea de omor sub forma violenței în familie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.