Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat şi-a ucis soţia, după care a anunţat fapta la 112

Twitter
politie crima

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna vasluiană Albeşti şi-a înjunghiat mortal soţia, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, după care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa decesul femeii, potrivit Agerpres.

"În cursul nopţii, prin apel la numărul 112, un bărbat în vârstă de 42 de ani a sesizat decesul unei femei de aceeaşi vârstă. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui", a declarat responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Loredana Stavăr.

Citește și: Meteorologii au făcut anunțul: Cum va fi vremea zilele următoare

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, la faţa locului a fost trimisă o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, echipajul medical constatând decesul femeii. 

"Ambulanţa TIM a fost solicitată iniţial pentru două persoane, o femeie care a fost găsită decedată şi un bărbat care le-a declarat membrilor echipajului medical că ar fi încercat să se sinucidă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.