Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat suspectat de uciderea unei profesoare în Londra a fost arestat

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţia londoneză a arestat duminică dimineaţă un bărbat în vârstă de 38 de ani, suspectat de uciderea Sabinei Nessa, o britanică de 28 de ani care a fost găsită moartă săptămâna trecută într-un parc din Londra, informează Reuters, DPA şi AFP.

Sabina Nessa, în vârstă de 28 de ani, a dispărut pe 17 septembrie după ce a plecat de acasă pentru a merge la un bar aflat la cinci minute de mers pe jos. Un trecător a găsit cadavrul ei a doua zi, în jurul orei 17.30, ascuns sub o grămadă de frunze într-un parc.

''Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă duminică, 26 septembrie, în jurul orei 03:00, la o adresă din East Sussex'', a precizat poliţia într-un comunicat, informează Agerpres.

Anterior, doi bărbaţi au fost arestaţi separat, fiind suspectaţi de uciderea ei, dar au fost ulterior eliberaţi în cadrul anchetei.

Moartea Sabinei Nessa vine la doar câteva luni după moartea lui Sarah Everard, o londoneză de 33 de ani care a fost atacată pe stradă şi apoi ucisă la începutul lunii martie în timp ce se îndrepta spre casă: un caz care a şocat Marea Britanie şi a redeschis dezbaterea privind siguranţa femeilor în spaţiile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.