Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un baschetbalist NBA a fost plasat în carantină, după ce a plecat să-și cumpere mâncare

Facebook.com
Richaun Holmes, sportiv, nba

Richaun Holmes, baschetbalistul echipei Sacramento Kings din Liga profesionistă nord-americană (NBA), a fost plasat în carantină după ce a mers să cumpere mâncare, părăsind "bula" de la Orlando (Florida), informează agenţia Belga, informează Agerpres.

Citește și: Gigi Becali vrea jucători din Grecia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru și Ucraina: 'Sunt mai ieftini și poţi să-i iei'

"După perioada iniţială de carantină, am depăşit pentru scurt timp, accidental, limita campusului NBA pentru a lua mâncarea pe care am comandat-o", a explicat Holmes. El a indicat că trebuie să respecte o nouă perioadă de carantină de opt zile. "Îmi cer scuze pentru ce am făcut şi sunt nerăbdător să fiu alături de coechipierii mei în încercarea de calificare în play-off", a spus jucătorul.

După venirea lor la Orlando, jucătorii şi membrii staff-urilor echipelor trebuie să respecte un protocol sanitar strict. Părăsirea "bulei" fără autorizaţie duce la plasarea în carantină.

Luni, NBA a anunţat că doi dintre cei 322 de jucători deja sosiţi la Orlando au fost testaţi pozitiv la Covid-19. Câteva ore mai devreme, Russell Westbrook, vedeta lui des Rockets, care încă nu a plecat de la Houston, a anunţat la rândul său că a fost testat pozitiv.

Campionatul se va relua pe 30 iulie la Orlando, după peste patru luni de la întreruperea survenită pe 11 martie, în urma anunţului testării pozitive la coronavirus a francezului Rudy Gobert, jucătorul lui Utah Jazz.

Calendarul prevede până la şapte meciuri pe zi, pe trei terenuri diferite în "bula" de la Disney World Resort.

Sunt vizate 22 de echipe din 30 care vor disputa în prima fază câte opt meciuri din sezonul regulat fiecare, înaintea unor baraje eventuale pentru locul 8 din fiecare conferinţă, ultimul loc calificativ pentru faza play-off.

Faza play-off se va desfăşura apoi de manieră clasică, după sistemul cel mai bun din şapte partide, iar finala NBA va avea loc cel mai târziu pe 13 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.