Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bebeluș cu afecţiuni pulmonare a fost transportat pentru tratament de la Tecuci la Galaţi cu un elicopter SMURD

elicopter smurd

Un nou-născut de numai trei zile aflat în stare gravă a fost salvat, miercuri, în urma unei intervenţii rapide a elicopterului SMURD din Galaţi.

"Bebeluşul, aflat în stare gravă şi diagnosticat cu afecţiuni pulmonare, a necesitat transferul de urgenţă de la Tecuci la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Galaţi, unde putea beneficia de îngrijiri medicale specializate. Cu ajutorul echipei medicale a elicopterului SMURD pregătită pentru intervenţii de urgenţă, misiunea de a prelua şi transporta micuţul a fost desfăşurată cu rapiditate şi profesionalism", se arată pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Elicopterul a aterizat în apropierea locului de unde urma să fie preluat bebeluşul, iar personalul medical a acordat asistenţă şi monitorizare constantă pentru a se asigura că starea sa este stabilă pe parcursul călătoriei, potrivit Agerpres.

La sosirea la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Galaţi, micuţul a fost predat medicilor specialişti, care au continuat investigaţiile şi au început tratamentul necesar.

În ultimele 24 de ore, echipele de intervenţie nou-născuţi din cadrul SMURD au efectuat la nivel naţional un număr de şapte misiuni de salvare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.