Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bebeluș şi un bătrân au fost evacuaţi din casă, în urma unui incendiu de vegetaţie uscată

ISU
incendiu

Un copil în vârstă de opt luni şi un bătrân care se afla cu acesta într-o locuinţă din localitatea Brăniştari, judeţul Giurgiu, au fost evacuaţi după ce un incendiu de vegetaţie uscată s-a propagat la un autoturism şi la casa respectivă, scrie Agerpres.

"La orele 11,33 a fost anunţat un incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Brăniştari care s-a propagat la un autoturism şi o casă de locuit. Iniţial, în locuinţă erau două persoane, un copil de opt luni şi un bătrân care până la sosirea echipajelor noastre s-au evacuat. La faţa locului este prezent un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Punctul de lucru Călugăreni şi, întrucât în apropierea locului de manifestare a incendiului este amplasată şi o fermă, iar vântul suflă cu putere s-a luat decizia mobilizării şi se deplasează către locul incendiului alte două autospeciale cu apă şi spumă de la Mihăileşti şi Garda Colibaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Citește și: Două femei au murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor a ajuns la 165

El spune că pompierii au intervenit la timp şi casa de locuit a fost "foarte puţin afectată de foc". Echipajele acţionează pentru lichidarea incendiului de vegetaţie uscată şi limitarea propagării acestuia. 

Menţionăm faptul că judeţul Giurgiu se află marţi sub atenţionare de cod galben privind intensificări ale vântului cu rafale de 55-65 de kilometri la oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.