Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un biciclist a fost accidentat mortal pe o stradă din Galaţi

echipaj ambulanta

Un bărbat care circula pe o bicicletă pe o stradă din Galaţi a fost accidentat, vineri, de şoferul unei maşini. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

”La data de 7 iulie 2023, la ora 16.30, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe bulevardul George Coşbuc, la intersecţia cu strada Stelei, din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat”, a anunţat, vineri, IPJ Galaţi.

Sursa citată a precizat că, din verificările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 67 ani, din municipiul Galaţi, care se deplasa pe o bicicletă pe bulevardul George Coşbuc, dinspre strada Henri Coandă spre strada Basarabiei, s-ar fi încadrat pe banda 2 de mers, în apropiere de strada Stelei, cu intenţia de a-şi continua deplasarea pe aceasta, scrie news.ro.

”Când a schimbat direcţia, ar fi fost acroşat şi accidentat de un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, pe banda 2 şi care era condus de un bărbat, cu vârsta de 51 de ani, din municipiul Galaţi. În urma evenimentului rutier, biciclistul a fost grav rănit, şi, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului, fiind constatat decesul”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au precizat că şoferul deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.